Gastenboek

Commentaren: 10
 • #10

  Jennifer Spaans (zaterdag, 21 augustus 2021 18:45)

  Beste
  Mijn naam is Jennifer Spaans en na een behoorlijk stressvolle periode en een diagnose van borstkanker met nu nog vooruitzicht van een operatie ,
  Met de Chemotherapie ben ik inmiddels een kleine 6 weken klaar .
  Daardoor ben ik qua energie en met alle stress wil ik graag wat meer weer in balans komen in lichaam en geest .

  Graag zou ik een les mee willen doen van Qiqong .
  Ik hoor graag wanneer dat eventueel mogelijk is .

  Warme groet

  Jennifer Spaans

 • #9

  Roelfien Bos (zaterdag, 08 april 2017 21:16)

  Na een paar jaar bach bloesem geprobeerd te hebben voor mijn zoon, was ik daar wel klaar mee. De oplossing bleek eenvoudig! Nu een vrolijker mannetje, die ook nog eens een rustigere huid heeft! Toen we een week geen medicijnen hadden, wisten we meteen weer hoe het eerst was! Dat was erg opvallend!
  Bedankt lieve Wies!

 • #8

  Roelfien Bos (zaterdag, 08 april 2017 21:14)

  Al jaren kwakkelde ik met mijn menstruatie en alles wat met hormonen te maken had! Maar dankzij Wies, is hier nu eindelijk regelmaat in en minder heftige emotionele dagen!

 • #7

  Santusha Bahadoer (dinsdag, 04 april 2017 16:36)

  Na 3 jaar slaapt mijn kindje eindelijk door. Wij zijn helemaal happy . Ook in het weekend stond ze voor me klaar voor nieuwe middelen. Wij zijn blij dat we deze stap hebben genomen. Dank je wel Wies Moes.

 • #6

  nanny van der Burg (donderdag, 11 juni 2015 17:01)

  Een week of drie geleden ging ik ernstig door mijn rug, zoals dat heet.
  Wies gag mij Arnica om in te nemen, en ik voelde een directe verzachting van de pijn ! Wat een verlichting. bedankt Wies

 • #5

  Corrie Koppejan (dinsdag, 09 juni 2015 21:48)

  Alweer enige tijd geleden kreeg ik een tip van een collega om met mijn klachten contact op te nemen met Wies Moes. Daar heb ik tot op de dag van vandaag geen spijt van gehad. Sterker nog als er mensen in mijn omgeving met klachten rondlopen waar men tegen zegt in het medische circuit "daar moet je mee leren leven" ik altijd vertel van mijn ervaringen na de bezoeken bij Wies. Sommige zijn sceptisch, anderen zetten zelf de stap om de homeopathische behandelingen te ervaren.
  Ook de ontmoetingen met mensen tijdens de familieopstellingen, Enneagram cursus en chakra trainingen hebben mij veel opgeleverd.
  Wies, dank je wel voor je bijzondere lessen!

 • #4

  Daniela Verheij (woensdag, 03 juni 2015 23:11)

  Praktijk Panakeia was voor me een deur geopend naar een andere wereld. Eerst gingen we op consultatie voor een noodgeval (zoals iedereen). De homeopatische behandeling samen met de familie benadering hebben ons heel veel geholpen. Daarnaast hadden we contact met voetreflexologie, ontspanningstechnieken, zhineng qigong, detox en stukje bij stukje was ons leven veranderd. Ik was gefascineerd door resultaten en ik wilde zelf meer leren dus ik heb twee curssusen gevolgd, georganiseerd door Wies. Bij curssusen en lessen heb ik speciale mensen ontmoet. Praktijk Panakeia is een magische wereld vol met licht, harmonie en positieve uitstraling. Dank je wel Wies, voor alles!

 • #3

  Michael (maandag, 01 juni 2015 19:55)

  Ons eerste bezoek aan Wies zullen we nooit vergeten. Met ogenschijnlijk relatieve eenvoud van de zijde van Wies is ons leven in korte tijd door homeopathie, meditatie (mindfulness en Zhineng Qi Gong), detoxificatie (via Roos), voetreflexologie en uitwisselingen van kennis en ervaringen compleet en ten goede veranderd! Wies heeft ons vakkundig geholpen ons leven onder de loep te nemen en de pijn- en verbeterpunten bloot te leggen. Waarvoor heel veel dank! Aan ons uiteraard om met deze kennis verder te gaan :-)

 • #2

  Hans Hertog (zaterdag, 16 mei 2015 13:33)

  ik ben normaal gesproken meer van de reguliere medicijnen, ter bestrijding van kleine pijntjes als spierpijn, pijn in je rug.....
  Ik keek altijd een beetje sceptisch aan tegen homeopathische middelen, totdat ik er mee te maken kreeg via mevrouw moes.....verbazingwekkend, hoe goed dit werkt tegen van allerlei klachten, maar ook ter voorkoming van pijn.
  voorbeelden als een homeopathisch middel innemen, voordat je verstandskiezen worden getrokken, zodat je na afloop veel minder pijn of ongemakken hebt.
  Ik weet dat veel mensen andere gedachtes hebben bij homeopathie......ik was er 1 van, tot het bewijs geleverd werd!

 • #1

  roos (zaterdag, 16 mei 2015 09:27)

  Als dochter bijt ik de spits af om te zeggen.
  Er zijn teveel voorbeelden waarin voor mij is gebleken dat homeopathie een zeer waardevolle aanvulling is op mijn gezondheid.
  Bloedarmoede, menstruatie klachten, hersenschudding,voedselvergiftiging maar ook bij mijn bevalling het is telkens ingezet met verbluffende resultaten.
  Ook het niet vaccineren van mijn kinderen voelt goed omdat ik weet wat homeopathie kan betekenen betekenen.
  Ik voel mij dan ook bevoorrecht. 

 

 

 

 

 

Share

 

Nieuwsbrief


Praktijk Panakeia

Registertherapeut BCZ®, kijk voor meer informatie bij op de website van de RBCZ en de TCZ

Praktijk Panakeia is aangesloten bij NVKH, RBZC  en Quasir | Bekijk hier mijn Privacy Document en mijn Algemene Voorwaarden

Heeft u een klacht? Ga naar Geschilleninstantie Zorggeschil of naar Quasir

Renzo Pianolijn 9 | 2728 AD Zoetermeer | info@praktijkpanakeia.nl Tel: 079-34 79 572  

KvK: 27346606  | vrijgesteld van BTW