Familieopstellingen

workshop

Praktijk Panakeia organiseert een speciale Familieopstellingen-dag. Iedere opstelling staat in het teken van beweging en heling!

Wat is een opstelling?

Met een opstelling zal een deelnemer intuïtief plaatsvervangers (ook wel representanten genoemd) voor zichzelf, voor familieleden van zijn gezin van herkomst, voor mensen vanuit zijn organisatie of voor een ander persoonlijk thema en/of dilemma in de ruimte neerzetten. Deze opstelling geeft onderlinge relaties en emotionele energetische krachten weer die te maken kunnen hebben met een verstoorde dynamiek in jouw leven.

Wat doet het?

Patronen die zich in je leven steeds weer herhalen, kunnen doorbroken worden. Het is fascinerend om te zien wat hierin gebeurd, het geeft nieuwe inzichten door kleine veranderingen die onder begeleiding worden aangebracht en je zo kunt ervaren dat er ruimte ontstaat voor beweging, zodat nieuwe energie en liefde weer kunnen stromen.

 

Voor wie?

Er is geen bepaalde voorkennis nodig, iedereen kan meedoen (of alleen kijken). 

  1. Mensen die nieuwsgierig zijn en kennis willen maken met deze bijzondere manier van 'het werken met energieën' zijn meer dan welkom.
  2. Wanneer je een thema hebt kun je deze gelegenheid aangrijpen om dit uitgewerkt te zien in een opstelling om meer inzicht te krijgen.

Meld je aan

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Datum

Zaterdag 

 

Tijd
10:00 - 17.00 uur

 

Plaats
Renzo Pianolijn 9,  2728 AD Zoetermeer

Prijs

€100,- incl. lunch

  

 

 

 

 

 

Share

 

Nieuwsbrief


Praktijk Panakeia

Registertherapeut BCZ®, kijk voor meer informatie bij op de website van de RBCZ en de TCZ

Praktijk Panakeia is aangesloten bij NVKH, RBZC  en Quasir | Bekijk hier mijn Privacy Document en mijn Algemene Voorwaarden

Heeft u een klacht? Ga naar Geschilleninstantie Zorggeschil of naar Quasir

Renzo Pianolijn 9 | 2728 AD Zoetermeer | info@praktijkpanakeia.nl Tel: 079-34 79 572  

KvK: 27346606  | vrijgesteld van BTW