Voetrefelexologie

introductiedag

Voetreflexologie is een reflexzone massage op de voet wat een prettige manier is om pijn te verlichten, spanningen te verminderen en gezondheid te herstellen en te behouden. Het is een moderne behandelmethode, die gebaseerd is op duizenden jaren ervaring. De voet kan men ook wel beschouwen als een spiegel (reflexie) van het menselijk lichaam.

 

Door het bewerken van bepaalde delen op de voet wordt het samenhangende lichaamsdeel en/of orgaan beïnvloedt. Bij alle voorkomende klachten kan deze massage effect hebben. Zo kun je opgebouwde blokkades, die zijn ontstaan door stress, medicijngebruik, verkeerde voedingsgewoonten enz. worden opgeheven of verminderen. De in iedere mens aanwezige zelfgenezende energie kan weer vrij stromen.

 

Het prettige van deze massage is dat je het te allen tijde kan toepassen, want het gereedschap, namelijk je handen heb je altijd bij je. Met deze 1 daagse workshop kun je kennismaken met de basisprincipes van deze methode. Je leert basisgrepen om te masseren en globaal waar de punten zitten die corresponderen met het gehele lichaam. Aan het eind van de dag kun je een ontspanningsmassage toepassen terwijl jezelf ook een ontspanningsmassage ontvangt op deze dag, want je leert door te oefenen met en op elkaars voeten.

 

Kortom een ontspannende dag!


Meld je aan

Deze dag is voor Iedereen die op een ontspannende manier wil kennismaken met deze methode, ervaring wil krijgen wat dit met je doet en het zelf willen leren toepassen.

 

Datum:  zaterdag 20 september 2020

Tijd:       10:00 - 16:00

Plaats:   Renzo Pianolijn 9, 2728 AD Zoetermeer 

Prijs:      €85,- (incl. lunch)

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

 

 

 

 

 

 

Share

 

Nieuwsbrief


Praktijk Panakeia

Registertherapeut BCZ®, kijk voor meer informatie bij op de website van de RBCZ en de TCZ

Praktijk Panakeia is aangesloten bij NVKH, RBZC  en Quasir | Bekijk hier mijn Privacy Document en mijn Algemene Voorwaarden

Heeft u een klacht? Ga naar Geschilleninstantie Zorggeschil of naar Quasir

Renzo Pianolijn 9 | 2728 AD Zoetermeer | info@praktijkpanakeia.nl Tel: 079-34 79 572  

KvK: 27346606  | vrijgesteld van BTW